Välkomna!


- Trolling
- Skåne
- Ivösjön
- Östersjön

Här kan ni följa våra & andras fisketurer. Vi uppdaterar ibland direkt från båtarna och det som vi inte hinner med där fixar vi till när vi kommer hem.

FK custom. Det är min sida på Facebook för mina airbrushprojekt. Målar mestadels trollingbeten på hobbynivå och för att jag tycker att det är roligt. Gå in och gilla sidan vettja! Knapp finns till höger.




AKTUELLT:


måndag 30 mars 2015

Målat lite glada färger:)

Skulle nästan kunna ligga bland lösgodiset i affären :D 

Strike pro 9,5 cm

Påminner lite om Abu tormentor. Mitt personliga favoritbete på stor gös. Tagit mitt pb på gös (7,1 kg) på en Abu tormentor.

lördag 14 mars 2015

Lite närbilder..






onsdag 11 mars 2015

tisdag 10 mars 2015

Airbrush abborre!


Airbrushat lite!


För ca ett år sedan köpte jag också mig en airbrushspruta med tillbehör. Blev så inspirerad av alla duktiga målare runt om i landet så jag ville testa på det jag med! Fastnade direkt! Så jäkla roligt! Så tänkte lägga upp mina "verk" här, gamla som nya. Så vissa har lite skönhetsfel då de är från ett tidigt stadie när man va nöjd bara man fick färgen att bli kvar på wobblern om så enfärgad :) sen dyker det såklart upp nya efterhand! Man insåg ganska snabbt att det kommer krävas mkt tålamod och man kommer göra fel. Många fel. Så tar lite tid innan man kommer igång. Har börjat få lite kläm på det nu och testat många lacker osv.. Följ gärna bloggen om ni vill titta!